BeGeo is een belangrijk evenement in de sector van de geografische informatie. Aanwezig zijn met een stand biedt u de kans om een brede waaier van spelers te ontmoeten uit de overheidssector, de academische wereld, de onderzoekswereld, de privésector en de verenigingen. Mis de kans niet om uw producten en activiteiten te promoten bij het relevante BeGeo-publiek als onderdeel van een dag van contacten en uitwisselingen over de belangrijkste gebieden en toepassingen van de sector van de geografische informatie.

Wil u graag als standhouder deelnemen aan de beurs van BeGeo 2024 of meer weten over de verschillende sponsormogelijkheden? 

Stuur ons een bericht via het formulier op de contactpagina of neem rechtstreeks contact op met onze partner TMAB Business Events (begeo@tmab.be).

 

Activiteiten

Ideas @ The Bar

Exclusieve ontmoetingsplek op de beursvloer waar Gold Standhouders hun presentaties delen onder het genot van een kopje koffie en inspirerende gesprekken. Het schema is binnenkort online beschikbaar!

Zoek & Scan op BeGeo 2024

Verken de beursvloer: bezoek de standhouders, scan de QR-code bij elke stand, verzamel de twaalf woorden en stel de juiste zin samen. Maak kans op een verrassingsprijs terwijl je BeGeo 2024 ontdekt.

Het volledige wedstrijdreglement vind je hier.

Partners

alt=
alt=
alt=
alt=
alt=