Inschrijvingen

Deelnemen aan BeGeo 2024 is gratis maar vooraf online inschrijven is verplicht. Op het moment van de inschrijving ontvangt u een e-mail als bevestiging. Kort voor het evenement ontvangt u dan nog extra praktische informatie.

Opleidingsattest voor de landmeters-experten

BeGeo is erkend als opleidingsmoment voor landmeters-experten en telt mee voor een maximum van 6 uur permanente vorming. Het aantal toegekende uren zal worden berekend op de effectieve aanwezigheid. Als u een aanwezigheidsattest wil ontvangen in de dagen na BeGeo, moet u bij de online inschrijving het vakje aanvinken en uw GEO/LAN-nummer vermelden.

De aanwezigheidsattesten worden vanaf midden april verstuurd.

Afspraak in Brussels Expo op 19 maart 2024

Adres: Belgiëplein 1, 1020 Brussel (Ingang via Paleis 10).

  • Paleis 10: Registratie, BeGeo beurs en catering
  • Auditorium 2000: plenaire sessies
  • Paleis 11: Congres BeGeo – parallelle thematische Tracks
Bereikbaarheid en parking (raadpleeg de website van Brussels Expo)

De bereikbaarheid voor de verschillende transportmogelijkheden kunt u hier raadplegen.

BeGeo 2024 wordt georganiseerd met oog voor duurzaamheid. We moedigen daarom iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen.

Verloop van de dag

De registratie begint vanaf 9.00 uur (ingang via Paleis 10). Wie er vroeg bij is, kan al kennismaken met de exposanten op de beurs.

De beurs

De exposanten op de BeGeo beurs verwelkomen u de hele dag door, zodat u kunt netwerken vlak bij de catering en de koffiebar “Ideas @ The Bar”. Meer informatie over de beurs vindt u hier.

Het congres

De plenaire opening begint om 10.00 uur in het auditorium 2000.

De parallelle thematische Tracks van het congres vinden plaats tussen 11.00 uur en 15.30 uur. Er zijn twee koffiepauzes (‘s ochtends en ‘s namiddags) en een lunchpauze van een uur (van 12.45 uur tot 13.45 uur).

De afsluitende plenaire zitting begint om 15.30 uur in het auditorium 2000.

De receptie begint om 16.15 uur.

Meer details over het programma van het congres en het verloop van de dag vindt u hier.

Koffie en catering ter plaatse

Om het netwerken te bevorderen bevinden de catering en de koffiebar Ideas @ The Bar zich in het hart van de BeGeo beurs (Paleis 10), die de hele dag toegankelijk is.

Tijdens de pauzes wordt koffie aangeboden. Buiten deze momenten kunt u ter plaatse eten en drinken kopen (betaling alleen via bancontact). De allergenen van het aangeboden voedsel kunt u hier downloaden.

Alle deelnemers zijn vanaf 16.15 uur van harte welkom op de receptie waarin we een selectie van alcoholische en non-alcoholische dranken aanbieden.