Solidariteitsdag

In September 2021 zakten maar liefst 80 personeelsleden af naar Han-sur-Lesse om samen het afval op te ruimen dat hier tijdens de overstromingen door het water achtergelaten werd. Een uniek en nuttig alternatief voor ons jaarlijks personeelsfeest, en een eerste moment om elkaar na de coronacrisis terug te ontmoeten.

Dat de dag positief ervaren werd kan je merken aan onderstaande quotes van vier verschillende deelnemers.

“Donner de son temps et de son énergie pour la planète ; belle initiative très valorisante qu’on a envie de reproduire….”

“Fijn om iedereen terug te zien en kennis te maken met nieuwe collega’s. Gezelligheid troef!”

“Une belle journée entre collègues, à chasser le plastique sauvage et le détritus des prés. Belle initiative, j’espère que d’autres du même tonneau suivront !”

“Als relatief nieuwe collega van het NGI was het na exact een jaar fijn om mijn computerscherm voor één dag in te ruilen voor echte real-life contacten. Bijna 80 nieuwe gezichten in één keer, dat zou intimiderend kunnen zijn ware het niet dat iedereen extreem open en enthousiast was. De opruimactiviteit was niet enkel goed voor het milieu, maar zorgde er ook voor dat het makkelijk was om met verschillende mensen van verschillende diensten een babbeltje te doen. Een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar!”

De lokale pers kwam ook een kijkje nemen en maakte een boeiende reportage over de dag.