Zelfs het coronavirus kan BeGeo niet stoppen, maar natuurlijk wordt het geen gewone editie. Wat er niet verandert, is het programma. Dat biedt zoals altijd een mooi overzicht van wat er in de GIS-sector gebeurt, met enkele topsprekers als kersen op de taart. Wat er wel nieuw is, is dat u op 27 oktober van 9 tot 13 uur volledig gratis, virtueel en dus in alle veiligheid dit programma zal kunnen volgen.

Alles is dus gecondenseerd op een halve dag, maar toch biedt BeGeo 2020 meer dan voldoende variatie. Zo zullen tussen 9 en 10 uur mevrouw Vanden Berghe, administrateur-generaal van het Nationaal Geografisch Instituut, en verschillende vertegenwoordigers van ESRI, de eerste ontwerper van GIS-software, de plenaire opening voor hun rekening nemen.

Tussen 10 en 11.15 uur kunt u dan kiezen tussen verschillende parallelle sessies (tracks).

 • TRACK 1
  De geografische gegevens als sleutel voor een nieuwe generatie e-services.
 • TRACK 2
  Geografische informatie is de motor van onze samenleving. Neem betere beslissingen en geef een boost aan uw activiteiten dankzij vernieuwende geografische data.
 • TRACK 3
  De verantwoordelijkheid van de landmeters-experten voor een duurzame samenleving.
 • TRACK 4
  Gegeolokaliseerde gegevens afkomstig van het web en van de sociale media.
 • TRACK 5
  Inspired by INSPIRE.
 • TRACK 6
  Women in the Geographical Information Sector.

Tussen 11.15 en 11.30 uur biedt de koffiepauze u de gelegenheid om te praten met andere deelnemers of met de sprekers.

Tussen 11.30  tot 12.30 uur volgen dan de afsluitende speeches van mevrouw Vanden Berghe, van mevrouw Ludivine Dedonder, onze nieuwe minister van Landsverdediging, en van het Agoria Solar Team.

We sluiten deze goedgevulde voormiddag tussen 12.30 en 13.00 uur af met de uitreiking van de Geospatial Awards. Opgelet, de presentaties hiervoor hebben al plaats op 20 oktober 2020.

Schrijf u nu al gratis in voor BeGeo 2020 en/of voor de presentaties van de Geospatial Awards via deze link.

Met vragen kunt u terecht op het mailadres begeo@tmab.be of op het telefoonnummer

0475 59 11 83.

Website : https://begeo20.be/