De voorbereidingen voor BeGeo 2022 zijn gestart. Hou dinsdag 4 oktober dus alvast vrij in uw agenda voor BeGeo, opnieuw in het prestigieuze Brussels Expo.

Neem deel aan deze dag die volledig gewijd is aan geodata en ontmoet er talrijke actoren uit de openbare sector, de academische en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven. Ook dit jaar is de toegang tot het congres en de beurs volledig gratis. Registreer nu hier.

Wat is BeGeo?

BeGeo is een uniek nationaal congres met beurs rond geo-informatie. Locatie is vandaag een cruciale parameter in de digitale economie. Alles gebeurt altijd ergens. Geografische informatie is een belangrijk gegeven, zowel in de dienstverlening naar de burger toe, als bij oplossingen voor bedrijven.

Waarom is BeGeo 2022 the place to be?
  • Leerrijk en representatief event ondersteund door partners vanuit de overheid, onderzoeksinstellingen, de academische wereld, de private sector en diverse geo-verenigingen.
  • Verschillende boeiende sessies met inspirerende sprekers.
  • Vele netwerkmogelijkheden op de beurs met verschillende standhouders uit de geo IT sector.
Meer weten?

Bezoek de website van BeGeo 2022. Blijf in tussentijd op de hoogte van alle nieuwtjes via onze LinkedIn en Twitter pagina.

Zo zag BeGeo er in 2021 uit: