BeGeo 2024 update alert – Welkom aan onze GOLD standhouders Esri BeLux, VITO, HEXAGON Leica Geosystems, Geo Solutions, FOD Financiën en GeoDirect, en aan onze SILVER standhouders Topcon Positioning Systems, SIGGIS, Stratos Solution, Nordend, AllTerra Belux, Service public de Wallonie, ULiA, Digitaal Vlaanderen, BULE vzw, Pythagoras, Cyclomedia, Agoria, GIM Merkator, 1 SpatialVansteelandt et Gate 16. Bedankt ook aan onze talrijke partners voor het vertrouwen.
We willen VITO bedanken voor de steun als Exclusive Visual Sponsor van BeGeo 2024. We verwelkomen ook HEXAGON Leica Geosystems als een van onze on site sponsors.
Wilt u ook als standhouder of sponsor aan BeGeo 2024 deelnemen? Bekijk de verschillende mogelijkheden in de brochures op begeo.be of neem rechtstreeks contact op met onze partner TMAB Business Events (begeo@tmab.be).

Waarom sponsor of standhouder worden?

  • Unieke kans: profiteer van deze unieke kans om uw organisatie in de schijnwerpers te zetten voor een divers publiek uit verschillende sectoren.
  • BeGeo is het enige nationale congres met beurs over geo-informatie.
  • Europese reikwijdte: BeGeo 2024 wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, waardoor het evenement een belangrijke Europese dimensie krijgt.

BeGeo 2024 vindt plaats op 19 maart in Brussels Expo met als thema: “Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst”. Deelnemen aan BeGeo 2024 is gratis. Online inschrijven is mogelijk via begeo.be.

Blijf op de hoogte: bekijk onze gloednieuwe website en volg ons op sociale media voor de laatste updates. Deel uw enthousiasme voor #begeo2024!

We kijken uit naar uw deelname en de kans om samen van BeGeo 2024 een onvergetelijk evenement te maken.

Het BeGeo 2024 Team