Het is officieel! De 8e editie van BeGeo, die op 19 maart 2024 plaatsvindt in Brussels Expo met als algemeen thema Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst, wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap. We zijn trots op de toekenning van dit label. Zo kan BeGeo 2024 een substantiële bijdrage leveren aan het succes van het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie dat België vanaf 1 januari gedurende zes maanden zal opnemen.

BeGeo is het enige nationale congres met beurs dat gewijd is aan geografische informatie met een Europese dimensie. Mis de kans niet om talrijke actoren uit de privé- en overheidssector, de academische wereld, de onderzoekswereld en de verenigingen te ontmoeten op het congres met beurs. Deelnemen aan BeGeo is gratis. Online inschrijven kan via de gloednieuwe website.

Op het programma van BeGeo 2024? De organisatoren van BeGeo stellen een gevarieerd en relevant programma samen voor de vele bezoekers die op Brussels Expo worden verwacht. Geo-informatie wordt steeds belangrijker in de dienstverlening aan de burger en in bedrijfsoplossingen voor de digitale economie. Meer en meer is geo-intelligence een cruciale parameter ter ondersteuning van de digitale transformatie voor een duurzame toekomst.
Data spaces en de nieuwe Europese juridische gereedschapskist, geo-intelligence en crisisbeheer, AI en open data ter ondersteuning van burgerparticipatie in smart cities, samenwerkingen en innovatie zijn slechts enkele van de onderwerpen op de agenda van het congres. Kom meer te weten over het programma en de praktische informatie op de begeo.be website.

Interesse om BeGeo 2024 te sponsoren of om standhouder te worden op de beurs? BeGeo 2024 wordt gesteund door talrijke partners die hun deelname al bevestigd hebben. Hun logo’s vindt u onderaan dit bericht. Als u meer wil weten over de sponsormogelijkheden of over de verschillende packages voor de stands op het salon, kunt u de brochures downloaden van de website of rechtstreeks contact opnemen met onze partner TMAB Business Events (begeo@tmab.be).

 We kijken ernaar uit om u op BeGeo 2024 te verwelkomen.

Het BeGeo 2024 team

 

Aftermovie: Dit was BeGeo 2022

25/10/2022

Op 4 oktober 2022 vond in Brussels Expo de zevende editie van BeGeo plaats. Het enthousiasme bij alle aanwezigen uit binnen- en buitenland was groot en er werd volop genetwerkt. Met ongeveer 700 deelnemers, 22 gespecialiseerde standhouders en 50 sprekers kunnen we van een geslaagde editie spreken. BeGeo gemist of wilt u alles nog eens herbeleven? Bekijk hier de aftermovie:   Op de website kunt…