Het is officieel! De 8e editie van BeGeo, die op 19 maart 2024 plaatsvindt in Brussels Expo met als algemeen thema Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst, wordt georganiseerd onder auspiciën van het EU2024-voorzitterschap. We zijn trots op de toekenning van dit label. Zo kan BeGeo 2024 een substantiële bijdrage leveren aan het succes van het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie dat België vanaf 1 januari gedurende zes maanden zal opnemen.

BeGeo, een initiatief van het NGI, is dankzij uw deelname uitgegroeid tot het jaarlijkse evenement van de geo-sector op nationaal vlak met een Europese dimensie.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Brussels Expo

BeGeo is het enige nationale congres dat wordt gecombineerd met een beurs over geografische informatie. Het brengt een brede waaier aan spelers samen uit de overheidssector, de academische wereld, de onderzoekswereld, de privésector en verenigingen. Ook dit jaar hebben we Brussels Expo gekozen als locatie om u te verwelkomen en om contacten en uitwisselingen van expertise in de belangrijkste Geo-domeinen te bevorderen.

Want dat is het doel van BeGeo: een platform zijn waar belangrijke spelers uit de sector elkaar ontmoeten en zo actief bijdragen tot de groei van de kennis en de competenties die noodzakelijk zijn om de complexe uitdagingen aan te pakken en het grote potentieel van de geodata te ondersteunen.

Als u graag als exposant wil deelnemen aan de beurs van BeGeo 2024 of meer weten over de mogelijkheden van sponsoring ?

BeGeo 2024 wordt georganiseerd met de steun van talrijke partners. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden of over de beschikbare pakketten voor een stand op de beurs, kunt u de brochures bekijken die u kunt downloaden op de BeGeo-website, of rechtstreeks contact opnemen met TMAB Business Events begeo@tmab.be.

Online registratie is nu mogelijk op de nieuwe website begeo.be Deelname is gratis.

Volg het NGI op LinkedInTwitter of Facebook om op de hoogte te blijven van de organisatie van BeGeo.

We willen u nu al danken voor uw trouwe aanwezigheid. Tot heel binnenkort!

De organisatoren van BeGeo 2024