Als beheerder van Transportdata.be, blijft het NGI zich inzetten voor de ontwikkeling van Intelligent Transport Systems (ITS) en hoe geografische informatie de evolutie daarvan ondersteunt.

In september waren wij in Los Angeles aanwezig om deel te nemen aan de internationale dialoog in het kader van het ITS world congress #ITSWC2022.

Op 6 oktober 2022 waren we aanwezig op het ITS.be congres in Brussels, samen met de FOD Mobiliteit en Vervoer / SPF Mobilité et Transports en Transportdata.be om te spreken over innovatie en oplossingen voor de duurzame mobiliteit. Bezoekers op onze stand in het ITS-congres konden ontdekken hoe we onze expertise over (geo)dataportalen toepassen om de vindbaarheid en toegankelijkheid van mobiliteitsdatasets en -diensten in België te vergroten.

Als u meer wilt ontdekken over hoe onze expertise de ontwikkeling van Intelligente Transportsystemen (ITS) ondersteunt, lees ons perspectief over NAP ITS: Het Belgische nationale toegangspunt voor intelligente transportsystemen