Hou 19 maart 2024 alvast vrij in uw agenda voor de 8ste editie van BeGeo

BeGeo, een initiatief van het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), is dankzij uw deelname uitgegroeid tot het jaarlijkse evenement van de geo-sector op nationaal vlak met een Europese dimensie.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Brussels Expo

BeGeo is het enige nationale congres dat wordt gecombineerd met een beurs over geografische informatie. Het brengt een brede waaier aan spelers samen uit de overheidssector, de academische wereld, de onderzoekswereld, de privésector en verenigingen. Ook dit jaar hebben we Brussels Expo gekozen als locatie om u te verwelkomen en om contacten en uitwisselingen van expertise in de belangrijkste Geo-domeinen te bevorderen.

Want dat is het doel van BeGeo: een platform zijn waar belangrijke spelers uit de sector elkaar ontmoeten en zo actief bijdragen tot de groei van de kennis en de competenties die noodzakelijk zijn om de complexe uitdagingen aan te pakken en het grote potentieel van de geodata te ondersteunen.

Als u graag als exposant wil deelnemen aan de beurs van BeGeo 2024 of meer weten over de mogelijkheden van sponsoring ?

Stuur ons nu al een mail naar begeo@tmab.be met uw contactgegevens om als eerste de informatie te krijgen.

De nieuwe website van BeGeo is in voorbereiding

In afwachting nodigen we u uit om het NGI te volgen op LinkedIn, Twitter of Facebook om op de hoogte te blijven van de organisatie van BeGeo, zoals de opening van de inschrijvingen die er binnenkort aankomt.

We willen u nu al danken voor uw trouwe aanwezigheid. Tot heel binnenkort!

De organisatoren van BeGeo 2024