Voor nieuwe partnerschappen of commerciële deals moet u op 4 oktober 2022 naar de 7de editie van BeGeo in Brussels Expo.

Zoals elk jaar biedt BeGeo, het nationaal congres over geodata, de talrijke actoren uit de sector een grote zichtbaarheid tijdens de beurs waarop ongeveer 1000 bezoekers aanwezig zijn. Partners als Agoria, AllTerra Belux, Digitaal Vlaanderen, Esri Belux/Eurosense, Geo Solutions, HOGENT– NGI, Leica Geosystems part of Hexagon, OBGE asbl, SIGGIS, FOD Financiën hebben al toegezegd.

Waarom zou u ook een stand op de beurs BeGeo 2022 reserveren?

  • BeGeo is uitgegroeid tot hét jaarlijkse nationale congres van de sector van de geografische informatie, met Europese uitstraling.
  • BeGeo brengt de belangrijkste actoren samen van de overheid, de universiteiten en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven, en deze community van experten groeit elk jaar nog aan.
  • U krijgt niet alleen een grote zichtbaarheid bij de talrijke bezoekers van BeGeo, u krijgt ook rechtstreeks informatie uit zes thematische tracks en de gelegenheid om partnerschappen en commerciële deals te sluiten in een professioneel en gezellig kader.

Uw stand krijgt een mooie plaats in het ruime Paleis 10. U hebt de keuze tussen twee formules: silver en gold. Vul meteen het onlineformulier in om contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij u alle informatie bezorgen over wat er allemaal mogelijk is.

 

BeGeo 2022: Save the date

04/03/2022

De voorbereidingen voor BeGeo 2022 zijn gestart. Hou dinsdag 4 oktober dus alvast vrij in uw agenda voor BeGeo, opnieuw in het prestigieuze Brussels Expo. Neem deel aan deze dag die volledig gewijd is aan geodata en ontmoet er talrijke actoren uit de openbare sector, de academische en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven….