BeGeo 2024 is vereerd met de aanwezigheid van Thomas Dermine Staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen, belast met Wetenschapsbeleid, om deze dag in te wijden die volledig in het teken staat van geografische informatie. Tijdens de plenaire openingssessie krijg je ook de kans om het welkomstwoord van Ingrid Vanden Berghe, de administrateur-generaal van het NGI, te horen en een presentatie bij te wonen van Hans Plets de directeur van het Einstein Telescope EMR Project Office.

Waarom je BeGeo 2024 niet wilt missen

💡 BeGeo is het enige nationale congres met beurs over geo-informatie.
💡 Maak tijdens het congres kennis met inspirerende sprekers en neem deel aan boeiende discussies over actuele geografische onderwerpen.
💡 Ontmoet talrijke standhouders tijdens de beurs en ontdek hoe zij zich inzetten voor een duurzame toekomst.
🤝 Netwerken: ontmoet gelijkgestemde geesten en breid je netwerk uit.
🤝 Europese reikwijdte: BeGeo 2024 wordt georganiseerd onder de auspiciën van het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, waardoor het evenement een belangrijke Europese dimensie krijgt.

Blijf op de hoogte: Bekijk begeo.be en volg ons op sociale media voor de laatste updates. Deel uw enthousiasme voor #begeo2024!

BeGeo 2024 wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap.

21/11/2023

Het is officieel! De 8e editie van BeGeo, die op 19 maart 2024 plaatsvindt in Brussels Expo met als algemeen thema Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst, wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap. We zijn trots op de toekenning van dit label. Zo kan BeGeo 2024 een substantiële bijdrage leveren aan het succes van…