Naast de talloze netwerkgelegenheden op het BeGeo congres kunt u ook een professionele en aangename beurs ontdekken, waar gespecialiseerde standhouders op u staan te wachten.

Op BeGeo heeft u rechtstreeks toegang tot de meest actuele informatie van de experten van de geo-sector. Het is het trefpunt van de belangrijkste actoren binnen overheid, de academische en onderzoekswereld, de privésector en de verschillende verenigingen. Deze gemeenschap blijft trouwens elk jaar groeien. Het programma van deze dag over geografische informatie is hier beschikbaar.

Registreer hier online om deel te nemen aan de zevende editie van BeGeo, HET jaarlijks congres van de geo-sector op nationaal vlak met een Europese dimensie, dat op 4 oktober in Brussels Expo plaatsvindt. Het evenement wordt georganiseerd door het Nationaal Geografisch Instituut met de steun van Agoria en TMAB Business Events,  de partnerorganisaties en sponsors. U bent van harte uitgenodigd, inschrijven is gratis.

Meer dan 20 standhouders wachten om u te ontmoeten op de beurs

De beurs van BeGeo ligt vlakbij de catering zone en is de hele dag doorlopend geopend. Gespecialiseerde standhouders zullen u praktische en technische informatie verstrekken, hun producten demonstreren, en natuurlijk op al uw vragen antwoorden.

De centrale stand wordt bezet door het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) samen met Defensie, als illustratie van hun belangrijke synergie.

Op de beurs van BeGeo vindt u ook:

Het nieuwe concept Ideas@TheBar biedt ook de mogelijkheid om presentaties te volgen en van gedachten te wisselen in het aangename kader van een koffiebar.

In de praktijk

Blokkeer 4 oktober 2022 in uw agenda. Schrijf u hier gratis in.

Afspraak volgende week dinsdag vanaf 09.00u in Brussels Expo. Woon de openingssessie in aanwezigheid van de Minister van Defensie Ludivine Dedonder bij en geniet volop van deze volledige geo-gedreven dag.

Volg ook het nieuws rond #BeGeo2022 op het Twitter-account @NGIGN_BeGeo. U vindt tevens al de nodige informatie terug op de website Begeo.be.

Organisatoren: het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) met de steun van Agoria en TMAB Business Events.

BeGeo onthult zijn programma voor zijn 7de editie op 4 oktober 2022 in Brussels Expo

07/09/2022

Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), in samenwerking met Agoria en TMAB Business Events, alsook partnerorganisaties en sponsors, nodigen u uit om gratis deel te nemen aan het belangrijkste evenement van de geografische informatiesector op nationaal niveau, met een Europese dimensie. Registreer nu hier, lees alle informatie na op de website Begeo.be en klik hier om…

Waarom mag u BeGeo 2022 niet missen?

21/09/2022

We verwachten jullie weer allemaal op de zevende editie van BeGeo, het jaarlijkse congres met beurs dat volledig gewijd is aan de sector van de geografische informatie. Dit jaar vindt BeGeo plaats op 4 oktober in Brussels Expo. Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), samen met Agoria, TMAB Business events en de partnerorganisaties en sponsors nodigen…