We verwachten jullie weer allemaal op de zevende editie van BeGeo, het jaarlijkse congres met beurs dat volledig gewijd is aan de sector van de geografische informatie. Dit jaar vindt BeGeo plaats op 4 oktober in Brussels Expo. Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), samen met Agoria, TMAB Business events en de partnerorganisaties en sponsors nodigen u uit op dit gratis event.

Waarom mag u BeGeo 2022 niet missen? 
  • BeGeo is al aan zijn zevende editie toe en is uitgegroeid tot het belangrijkste evenement van de sector van de geografische informatie op nationaal niveau, met een Europese draagwijdte.
  • BeGeo brengt de voornaamste actoren van de overheid, de academische en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven samen en deze community van experten groeit elk jaar.
  • BeGeo, dat is ook een rechtstreekse toegang tot geüpdatete informatie van talrijke experts uit de sector in het kader van het congres.
  • U kunt tijdens het congres niet alleen netwerken, maar u krijgt ook toegang tot de beurs waar u in een professioneel en gezellig kader gespecialiseerde standhouders kunt ontmoeten, en tot de slotreceptie.
Het congres BeGeo 2022: verschillende sleutelaspecten van geo in een gevarieerd en relevant programma.

De officiële opening van BeGeo is om 10 uur, in aanwezigheid van Defensieminister Ludivine Dedonder, samen met mevrouw Ingrid Vanden Berghe, Administrateur-generaal van het NGI. Het NGI is een bevoorrechte partner van Defensie. Na de officiële verwelkomingen zal Ton Zijlstra, founding partner van The Greenland.eu, zijn inzichten delen over de mogelijkheden en de uitdagingen voor de uitwisseling van data, waarvan geo een van de pijlers is.

Vanaf 11u30  kunt u thematische tracks naar keuze volgen.

De beurs BeGeo 2022: ontmoet gespecialiseerde exposanten uit de geo-sector.

Vlakbij de eet- en drinkzone vindt u de beurs. Daar kan u de hele dag netwerken met gespecialiseerde exposanten die u praktische en technische informatie geven, demonstraties geven en antwoorden op uw vragen. Het volledige plan van de beurs vindt u hier.

Ook staan er presentaties en momenten voor ideeënuitwisseling gepland in het gezellige kader van de koffiebar volgens een nieuw concept: Ideas@TheBar


Uitreiking van de GeoSpatial Awards op BeGeo 2022 en slotreceptie.

Zoals elk jaar eindigt BeGeo met de uitreiking van de GeoSpatial Awards en de receptie, nog twee evenementen om niet te missen.


Hoe deelnemen aan BeGeo 2022?

Noteer 4 oktober in uw agenda, schrijf u hier in en vindt alle informatie op de site Begeo.be. Volg de actualiteit van #BeGeo2022 ook op de Twitter account @NGIGN_BeGeo.

BeGeo onthult zijn programma voor zijn 7de editie op 4 oktober 2022 in Brussels Expo

07/09/2022

Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), in samenwerking met Agoria en TMAB Business Events, alsook partnerorganisaties en sponsors, nodigen u uit om gratis deel te nemen aan het belangrijkste evenement van de geografische informatiesector op nationaal niveau, met een Europese dimensie. Registreer nu hier, lees alle informatie na op de website Begeo.be en klik hier om…