Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), in samenwerking met Agoria en TMAB Business Events, alsook partnerorganisaties en sponsors, nodigen u uit om gratis deel te nemen aan het belangrijkste evenement van de geografische informatiesector op nationaal niveau, met een Europese dimensie. Registreer nu hier, lees alle informatie na op de website Begeo.be en klik hier om de teaser video te bekijken.

Een gevarieerd en relevant programma rond de verschillende sleutelaspecten van geo

Het BeGeo-team kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen op de zevende editie van haar beurs en congres, in aanwezigheid de belangrijkste actoren uit de sector van de geografische informatie, afkomstig uit de overheidsdiensten, de academische wereld, de onderzoekswereld, de particuliere sector en verenigingen.

10.00 – 11.00 : De officiële opening van Begeo zal plaatsvinden in aanwezigheid van de minister van Defensie Ludivine Dedonder en mevrouw Ingrid Vanden Berghe, Administrateur-generaal van het NGI. Het NGI is een bevoorrechte partner van Defensie. Na deze welkomsttoespraken geeft Ton Zijlstra, founding partner van The Greenland.eu, zijn visie op de mogelijkheden en uitdagingen van gegevensuitwisseling, waarvan geo één van de fundamenten is.

11.00 – 11.30 : Koffiepauze en netwerkmoment met standhouders op de beurs.

11.30 – 12.45 : Ochtend met parallelle thematische tracks.

12.45 – 13.45 : Lunchpauze.

13.45 – 15.00 : Namiddag met parallelle thematische tracks.

15.00 – 15.30 : Koffiepauze en netwerkmoment met standhouders op de beurs.

15.30 – 16.15 : Uitreiking van de GeoSpatial Awards gevolgd door een sluitingswoord door mevrouw Ingrid Vanden Berghe.

Vanaf 16 :15 : BeGeo-deelnemers zijn uitgenodigd op de receptie.

Registreer nu hier, noteer 4 oktober in uw agenda, en volg het #BeGeo nieuws op onze Twitter account @NGIGN_BeGeo. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op BeGeo 2022!

Het BeGeo team

Organisator: National Geografisch Instituut (NGI) met de steun van Agoria en TMAB Business Events.

 

BeGeo 2022: Gespecialiseerde standhouders wachten op u op de beurs

29/09/2022

Naast de talloze netwerkgelegenheden op het BeGeo congres kunt u ook een professionele en aangename beurs ontdekken, waar gespecialiseerde standhouders op u staan te wachten. Op BeGeo heeft u rechtstreeks toegang tot de meest actuele informatie van de experten van de geo-sector. Het is het trefpunt van de belangrijkste actoren binnen overheid, de academische en…

Waarom mag u BeGeo 2022 niet missen?

21/09/2022

We verwachten jullie weer allemaal op de zevende editie van BeGeo, het jaarlijkse congres met beurs dat volledig gewijd is aan de sector van de geografische informatie. Dit jaar vindt BeGeo plaats op 4 oktober in Brussels Expo. Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), samen met Agoria, TMAB Business events en de partnerorganisaties en sponsors nodigen…