Op 4 oktober 2022 vormt Brussels Expo het decor voor de 7de editie van BeGeo, het nationaal congres met beurs rond geodata. Gratis inschrijven kan vanaf nu voor deze dag die volledig gewijd is aan geodata en waarop ook onze partners uit de overheid, de universiteiten en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven aanwezig zullen zijn.

Ook dit jaar geven experts in zes thematische tracks hun standpunt over de talrijke toepassingen van geodata, meer bepaald over het toenemend gebruik ervan voor het beheer van rampen, voor een duurzaam waterbeheer of nog voor intelligente handel in de steden. Ook digitale tweelingen voor een beter beheer van de geodata, hun integratie op Europees niveau en de evolutie in tijden van artificiële intelligentie komen ter sprake.

Maak van de gelegenheid ook gebruik om informatie in te winnen bij de gespecialiseerde standhouders en uw netwerk uit te breiden tijdens de beurs. Verder zullen de GeoSpatial Awards uitgereikt worden, een beloning voor 10 vernieuwende projecten met een hoog economisch of maatschappelijk potentieel.

BeGeo 2022: Save the date

04/03/2022

De voorbereidingen voor BeGeo 2022 zijn gestart. Hou dinsdag 4 oktober dus alvast vrij in uw agenda voor BeGeo, opnieuw in het prestigieuze Brussels Expo. Neem deel aan deze dag die volledig gewijd is aan geodata en ontmoet er talrijke actoren uit de openbare sector, de academische en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven….