Het is bijna zover! Op 19 maart 2024 vindt BeGeo 2024 met als thema “Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst” plaats in Brussels Expo. We zijn vereerd om aan te kondigen dat Ludivine Dedonder, minister van Defensie, aanwezig zal zijn op BeGeo 2024 tijdens de plenaire opening van 10u00 tot 11u00.
alt=""

Schrijf je nu in via begeo.be en neem deel aan deze unieke dag, georganiseerd door het NGI onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap. Deelnemen aan BeGeo 2024 is gratis. 

Waarom je BeGeo 2024 niet mag missen:

💡 BeGeo is het enige nationale congres met beurs over geo-informatie.

💡 Europese reikwijdte: BeGeo 2024 wordt georganiseerd onder de auspiciën van het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, waardoor het evenement een belangrijke Europese dimensie krijgt.

💡 Mis de toespraak van Ludivine Dedonder, minister van Defensie, en het welkomstwoord van Ingrid Vanden Berghe, administrateur-generaal van het NGI, niet. Tijdens de plenaire openingssessie krijg je ook de kans om een presentatie bij te wonen van Hans Plets, de directeur van het Einstein Telescope EMR Project Office.

💡 Maak tijdens het congres kennis met inspirerende sprekers en neem deel aan boeiende discussies over actuele geografische onderwerpen.
De vijf parallelle thematische tracks stomen je klaar om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan:

  1. Data spaces en de nieuwe Europese juridische gereedschapskist
  2. Crisisbeheer versterken met geo-intelligence
  3. Burgerparticipatie in smart cities boosten met AI en open data
  4. Samenwerkingen en innovatie
  5. Track Landmeters-Experten: vaardigheden voor morgen: zijn we er klaar voor?​

💡 Ontmoet talrijke standhouders tijdens de beurs en ontdek hoe zij zich inzetten voor een duurzame toekomst. Ontmoet gelijkgestemde geesten en breid je netwerk uit.

💡 BeGeo 2024 wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de allereerste BeGeo Awards, een initiatief van het NGI in samenwerking met Flagis, AM/FM – GIS BELUX en Agoria.

💡 Na afloop is er de gelegenheid om tijdens de receptie na te praten met een hapje en een drankje.

Meer informatie over het programma vind je hier. Praktische informatie is hier beschikbaar.

Wil je als standhouder aan BeGeo 2024 deelnemen? Bekijk de verschillende mogelijkheden in de brochures op begeo.be of neem rechtstreeks contact op met onze partner TMAB Business Events (begeo@tmab.be).

Blijf op de hoogte: Bekijk onze website en volg ons op sociale media voor de laatste updates. Deel uw enthousiasme voor #begeo2024!

Tot op BeGeo 2024!

Het BeGeo 2024 team

BeGeo 2024 wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap.

21/11/2023

Het is officieel! De 8e editie van BeGeo, die op 19 maart 2024 plaatsvindt in Brussels Expo met als algemeen thema Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst, wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap. We zijn trots op de toekenning van dit label. Zo kan BeGeo 2024 een substantiële bijdrage leveren aan het succes van…