Flagis, AM/FM-GIS BELUX, Agoria en het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) lanceren de allereerste BeGeo Awards! Met deze gloednieuwe BeGeo Awards wil de geosector inspirerende initiatieven in de schijnwerper zetten.

Ken jij een indrukwekkend idee, een baanbrekend onderzoek of een uitstekend project in België waar jij of iemand anders bij betrokken is en waar geo-informatie van vitaal belang is? Zend het dan snel in en maak kans op een BeGeo Award!
Inzendingen zijn welkom tot 26 februari 2024, 23.59 uur. Ontdek hoe je je kan deelnemen op begeo.be.

De BeGeo Awards bestaan uit vier categorieën en een Publieksprijs.

  • Samenwerking: Voor projecten waar diverse partijen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.
  • Sustainable Development Goals (SDG’s): Erkenning voor bijdragen aan een gezondere, veiligere en veerkrachtigere maatschappij.
  • Innovatief onderzoek: Vooruitstrevend onderzoek met praktische toepassingen.
  • Geo in de schijnwerpers: Bevordering van brede waardering voor geo-informatie.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens BeGeo 2024 op 19 maart in Brussels Expo. BeGeo 2024, hét nationaal evenement voor de geosector, wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgische EU2024 Voorzitterschap. Dit jaar staat BeGeo in het teken van “Geo-intelligence voor een duurzame toekomst”.

Deelnemers aan BeGeo beslissen welk door de jury genomineerd project de Publieksprijs mee naar huis neemt. Laat jouw stem horen tijdens BeGeo!
Deelnemen is gratis. Schrijf je in via begeo.be.

Het is nog niet te laat om standhouder of sponsor te worden. Meer info? Bekijk de verschillende mogelijkheden in de brochures op begeo.be of neem rechtstreeks contact op met onze partner TMAB Business Events (begeo@tmab.be).

Blijf op de hoogte: Bekijk onze gloednieuwe website en volg ons op sociale media voor de laatste updates. Deel uw enthousiasme voor #begeo2024!

Tot op BeGeo 2024!

Het BeGeo 2024 team

alt=""

BeGeo 2024: ook sponsor of standhouder worden?

19/12/2023

BeGeo 2024 update alert – Welkom aan onze GOLD standhouders Esri BeLux, VITO, HEXAGON Leica Geosystems, Geo Solutions, FOD Financiën en GeoDirect, en aan onze SILVER standhouders Topcon Positioning Systems, SIGGIS, Stratos Solution, Nordend, AllTerra Belux, Service public de Wallonie, ULiA, Digitaal Vlaanderen, BULE vzw, Pythagoras, Cyclomedia, Agoria, GIM Merkator, 1 Spatial,  Vansteelandt et Gate 16. Bedankt ook aan…

BeGeo 2024 wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap.

21/11/2023

Het is officieel! De 8e editie van BeGeo, die op 19 maart 2024 plaatsvindt in Brussels Expo met als algemeen thema Geo-Intelligence voor een duurzame toekomst, wordt georganiseerd onder auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap. We zijn trots op de toekenning van dit label. Zo kan BeGeo 2024 een substantiële bijdrage leveren aan het succes van…